Collecte Noord-Scharwoude 2011

Datum: onbekend 

Zoals aangegeven wil “wijvoorsca6″ het houden van collectes graag uitbreiden naar meer dorpen en gemeentes. Zo willen wij ook een collecte houden in Noord-Scharwoude. Omdat “wijvoorsca6″ pas dit jaar is begonnen met haar werkzaamheden en het houden van collectes, lijkt het verstandig om met kleine dorpen/gemeenten in de omgeving te beginnen.
 
Momenteel is er nog geen vergunning voor Noord-Scharwoude aangevraagd. Dit komt omdat ”wijvoorsca6″ nog niemand actief heeft benaderd om voor ons te collecteren voor andere dorpen/gemeenten dan Heerhugowaard. Ik ben nog druk bezig met het eerste benefietconcert, alles op z’n tijd. Maar zodra er mensen zijn die zich aandienen, ga ik gelijk beginnen!
 
Dus, wil je ons helpen met collecteren, of wil je je beschikbaar stellen als hulp-coördinator voor de collecte van Noord-Scharwoude? Geef jezelf dan zo snel mogelijk op via het contactformulier! Dan zorgt “wijvoorsca6″ er voor dat er een collectevergunning wordt aangevraagd!
 
Indien je ook nog iemand anders weet die ons (vermoedelijk) wil helpen, dan kun je ook dít doorgeven via het contactformulier. Je kunt die persoon(en) ondertussen verwijzen naar onze website, zodat hij of zij alvast kan lezen waar “wijvoorsca6  zich voor inzet.
 
Help de slachtoffers aan een medicijn voor SCA6!
 
   

Reacties zijn gesloten.

Laatste nieuws
Wie is er online
  • 0 Leden.
  • 1 Gast
Login



Externe media.
Archief.
  • [+]Activiteiten 2010 (2)
  • [—]Activiteiten 2011. (8)
wijvoorsca6 bedankt:
Aantal bezoekers:

wordpress stat